The Blue Lagoon - IJsland Vakanties
472
page-template-default,page,page-id-472,page-child,parent-pageid-467,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

The Blue Lagoon

Dit is de bekendste spa van IJsland en dat is ook niet zo gek als je ziet hoe mooi het is. Dit is een geothermische spa en dat houdt in dat het zout verwarmd water (ook in de winter) is dat ook rijk aan mineralen is.

Er zijn hier verschillende faciliteiten waar je gebruik van kan maken
-Een stoombad
-Een sauna
-Een waterval
-Een relax ruimte
-Een bar waar je drinken, ijs, fruit en broodjes kunt krijgen. Er is ook nog een bar in het water waar je drinken kan halen.
-Silica Mud (gratis te vinden in houten kisten langs de kant)
-Behandeling en massage ruimte.
The Blue Lagoon heeft ook nog een restaurant en hotel.

Er zijn verschillende pakketten die je kunt kopen: standaard, experience of exclusive experience. Voor meer informatie over deze pakketten kun je naar deze pagina van the Blue Lagoon gaan.

Er worden hier ook tours gegeven. Een tour duurt ongeveer 40 minuten en je leert je alles over hoe de spa natuurlijk gezien in elkaar zit. De tour kost 5 euro en je kan ook de tour doen zonder dat je de spa ingaat.

Praktische informative

Als je hier binnenkomt krijg je een armband om. Deze armband is de sleutel voor je kluisje en je kan er eten en drinken mee afrekenen zodat je niet met geld in de spa hoeft rond te lopen.

Vanuit Reykjavik is het ongeveer 30 minuten rijden naar de Blue Lagoon.

Vanaf 1 juni tot en met 31 augustus is de Blue Lagoon open van 9.00 uur tot 21.00 uur.
Vanaf 1 september tot en met 31 mei is de Blue Lagoon open van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Voor meer informatie kun je naar de website van the Blue Lagoon gaan.