Evenementen - IJsland Vakanties
455
page-template-default,page,page-id-455,page-child,parent-pageid-451,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Evenementen

Er zijn op IJsland verschillende festivals en evenementen. Sommige keren jaarlijks terug en sommige zijn slechts éénmalig. Hieronder een lijstje met evenementen en festivals die je tijdens je vakantie mee zou kunnen maken:

  • Iceland Airwaves Festival. Wat in 1999 begon in een vliegtuighangar is tegenwoordig een groot festival dat plaatsvind in verschillende clubs en bars in Reykjavik. Dit is het festival met vernieuwende en nieuwe muziek. Er treden veelbelovende artiesten uit IJsland op, maar er zijn ook artiesten uit Europa en Amerika te zien. Het festival wordt jaarlijks georganiseerd rond eind oktober. Dit jaar, 2012, zal het festival plaatsvinden vanaf 31 oktober tot 4 november. ‘s Morgens en vroeg in de middag heb je tijd om IJsland te ontdekken want dan zijn er nog geen optredens, een mooie combinatie dus! Voor meer informatie kun je naar de website van Iceland Airwaves Festival gaan.