Reizen - IJsland Vakanties
426
page-template-default,page,page-id-426,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Reizen

Naar IJsland

Als je naar IJsland gaat dan zal je hoogstwaarschijnlijk gaan vliegen. Het is lange tijd zo geweest dat alleen Iceland Air en Iceland Express naar IJsland vlogen, maar dat is sinds maart 2012 veranderd. Tegenwoordig vliegen ook EasyJet en Norwegian Air naar Reykjavik. Je hebt dus vier keuzes qua luchtvaartmaatschappij. Het internationale vliegveld in Reykjavik is Keflavik Airport en voor meer informatie kun je naar de website van Keflavik Airport gaan.

 

Belangrijk!: Je kunt met een ID-kaart naar IJsland reizen vanuit Nederland, maar de ID-kaart moet 3 maanden na terugkomst nog geldig zijn!

 

Van en naar het vliegveld

Eenmaal aangekomen in IJsland sta je met je spullen op Keflavik Airport en wat dan? Wij geven je alle nodige informatie op onze aparte pagina over vervoer van en naar het vliegveld.

 

Op IJsland

Als je bij je hotel bent aangekomen zijn er verschillende manieren hoe je IJsland kan ontdekken en hoe je het vervoer regelt. Op onze aparte pagina vervoer op IJsland geven wij je alle nodige informatie.

 

Vliegen

Het is ook mogelijk om van de ene plaats op IJsland naar de andere plaats te vliegen. Wij geven je alle nodige informatie op onze aparte pagina over vliegen binnen IJsland.

 

Gefascineerd bij IJsland!! Wacht niet te lang en ga nú! Want voor je het weet sta je op de wachtlijst…Book nu Ijsland reizen.