Park Inn by Radisson Island - IJsland Vakanties
519
page-template-default,page,page-id-519,page-child,parent-pageid-508,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Park Inn by Radisson Island

Een stukje buiten het de drukte van de stad vindt je dit hotel. Een prima en betaalbaar hotel als je hier maar voor een kort verblijf bent.

Faciliteiten

-Gratis wi-fi
-24 uurs receptie

Vanaf 1 juni tot en met 31 augustus kun je in het restaurant dineren.
-De Lobby Bar is dagelijks van 14.00 uur tot 23.30 uur geopend.
-Ontbijt is mogelijk.
-’s Winters is er vanaf 4.00 uur tot 10.00 uur een Grab & Run service en dit houdt in dat je ‘s morgens een ontbijtje to go kan klaarmaken voordat je het hotel verlaat.

Ligging

Het hotel is gunstig gelegen, maar ligt wel een stukje buiten het centrum. Het centrum ligt op 1.5 kilometer afstand. Op 100 meter afstand vanaf het hotel is er een bushalte. Het hotel vindt je op Armúla 9.

Kamers

Dit hotel heeft in totaal 119 kamer. Alle kamers hebben de faciliteiten van een standaard kamer, bij de andere kamers worden alleen de extra faciliteiten beschreven.

Standard Room: Maximaal 2 personen / 20 m² / telefoon / elegante badkamer / gratis wi-fi / föhn / TV / koelkastje / kluis.

Superior Room: Maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen (als de 2 kinderen jonger dan 12 jaar zijn en er zijn 2 volwassenen bij dan verblijven de kinderen gratis) / 30-51 m² / koffie en thee faciliteiten / verbindingsdeur mogelijk / sofa.

Junior Suite: Maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen / 51 m² / koffie en thee faciliteiten /sommige suites hebben een keukentje.

Overig

-Bij het hotel is genoeg parkeergelegenheid dus als je een huurauto hebt is dat geen probleem.

-Voor meer informatie kun je naar de website van Park Inn by Radisson Island gaan.