Hotel Adam - IJsland Vakanties
535
page-template-default,page,page-id-535,page-child,parent-pageid-508,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Hotel Adam

In het centrum vindt je dit kleine, vrij simpele, maar net hotel. Het is een goed hotel met wat  minder faciliteiten en mogelijkheden dan de grote hotels, maar dit hotel heeft ook een groot voordeel. Wat dat is? Daar kom je zo achter!

Faciliteiten

-In de lobby staat een PC en alle gasten mogen daar gratis gebruik van maken.
-Er is ook gratis wi-fi door het hele hotel.
-Het hotel heeft een eigen autoverhuur (er zijn aanbiedingen waar een huurauto met een hotelkamer gecombineerd kan worden).
-Ontbijt is mogelijk (€9,- per persoon per ochtend)

Ligging

Hotel Adam ligt in het centrum van Reykjavik. Als je de straat uit loopt kom je bij de beroemde Hallgrimskirkja uit. Kortom een perfecte ligging! Alle voorzieningen van de stad zijn dichtbij. Het openbaarvervoer is ook dichtbij.

Kamers

De kamers in dit hotel zijn simpel, maar hier ligt ook het grote voordeel van dit hotel. Er zijn slechts drie soorten kamers en het enige verschil is de grote. Qua luxe zit er geen verschil in de kamers.

Single Room: Keukentje (groot voordeel! zeker als je voordelig wilt eten) / kookfaciliteiten / koelkast / badkamer / TV.

Double Room.
Triple Room.

Overig

Parkeren kan niet bij het hotel zelf, maar dit probleem is zo opgelost. Je kan gemakkelijk bij de Hallgrimskirkja parkeren. Hier is parkeren ook gratis alleen op zondag zou het nog wel eens druk kunnen zijn.

Voor meer informatie kun je naar de website van Adam hotel gaan.