In Reykjavik - IJsland Vakanties
478
page-template-default,page,page-id-478,page-child,parent-pageid-476,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

In Reykjavik

Eten en drinken in Reykjavik

Op deze pagina beschrijven wij waar je leuk en lekker kunt eten en drinken in Reykjavik.

  • Café Paris
    Midden in Reykjavik op de Austurstraeti vindt je Café Paris. Je kunt hier lekker ontbijten, luchen, dineren of gewoon wat drinken. Het ziet er erg mooi uit van binnen met veel foto’s van de ruige natuur van IJsland. Het leuke is als je hier koffie of thee besteld, krijg je dat niet per kopje, maar in een kleine theepot of koffiekan waar je twee tot drie kopjes mee kan vullen. Misschien herken je Café Paris ook wel van ‘Wie is de mol?!’ hier hebben de kandidaten een keer een strategie moeten bedenken. Voor meer informatie kun je naar de website van Café Paris gaan.
  • Laundromat
    Tegenover Café Paris kun je Laundromat vinden. Dit is ook een leuke tent die in oude stijl gebouwd is. Één muur hangt vol met ouderwetse landkaarten en weer een andere muur met allemaal foto’s van Amerikaanse wasserettes en bedrijfjes met de naam Laundromat. De bar bestaat uit een boekenkast vol met oude boeken.          Je kunt hier ontbijten, lunchen en dineren, maar de menukaart is een beetje standaard, maar het eten is wel goed. Verder kan je hier vooral ‘s avonds erg leuk zitten om wat te drinken, maar dat kan natuurlijk ook overdag. Voor meer informatie kun je naar de website van Laundromat gaan.
  • Café Loki
    Tegenover de Hallgrimskirkja vindt je Café Loki. Het is niet erg groot, maar het is wel een grappig restaurantje waar je traditionele IJslandse gerechten kunt eten. Als je in Reykjavik bent, moet je eigenlijk wel hier zijn geweest om een lekker IJslands gerechtje  te proeven.